Cursussen

ellemeet_210Of je nu nog nooit iets hebt geschreven, je een boek wil schrijven of gewoon vaker wil schrijven voor je plezier – het maakt niet uit: je bent van harte welkom om mijn cursussen te volgen. Ik sta te popelen om je te inspireren!

Niet iedereen heeft zin of tijd om iedere week ‘verplicht’ naar een cursus te moeten komen. Daarom bied ik online cursussen aan. Zo kun je in je eigen tempo werken en op het moment dat jij zin hebt om te schrijven. Je kunt je cursus overal mee naartoe nemen. Schrijf in je bed, in de trein of op vakantie.

Creatief

Mijn cursussen zijn anders. Creatief in de breedste zin van het woord. Ik geloof niet alleen maar in technisch schrijven. En ik geloof ook niet dat iemand kan vertellen ‘hoe het moet’. Ik denk dat er niet een vaste methode is om het schrijversvak onder de knie te krijgen. Want iedereen schrijft anders, iedereen is anders. Het schrijven zit in je en kan verbeteren. Ik geloof vooral dat het helpt om jezelf steeds opnieuw uit te vinden. Je moet het zelf doen. Zorg dat je niet vastroest. Ja, het kan best helpen om te mediteren voor je gaat schrijven. Maar doe het ook vooral eens zónder meditatie. Varieer. Experimenteer. Laat los.

Wandelen

Ik help je daarbij. Ik reik je ideeën aan, ik zet je letterlijk en figuurlijk in beweging. Wandelen in de natuur is mijn favoriete manier om weer inspiratie te krijgen. Ik leer je hoe je al je zintuigen kunt inzetten om betere verhalen te maken. Ik leer je hoe en waar je waardevolle schatten kunt zoeken en vinden. Je zult al snel merken dat je beter gaat schrijven!

Binnenkort gaat de eerste cursus van start. Wil je alvast in de stemming komen? Doe dan alvast een schrijfoefening!

Reageren is niet mogelijk